Klantenservice

0316 - 745 050


Maandag t/m Vrijdag
08:00 tot 12:30 &
13:00 tot 17:00

Zaterdag
Gesloten

Dé online kunststof specialist in kwalitatief hoogwaardige kunststof platen, buizen en staven op maat.

 • Tot op de mm nauwkeurig op maat gezaagd
 • Snelle levering uit voorraad
 • Groot eigen en modern machinepark
 • Levering met eigen transport
0
winkelmand

Onze kernwaarden

Dit vinden we belangrijk.

Jij als klant staat bij ons centraal. Dat is waar we voor staan en dat is waar we het voor doen. Op basis van deze gedachte zijn zes kernwaarden opgesteld, welke door iedereen binnen Flexinplex Kunststoffen worden nageleefd. Wij vinden het belangrijk om deze kernwaarden ook met jou als klant te delen. Dan weet je wat je van ons kunt verwachten (én waar je ons op kunt aanspreken). Met volle overtuiging presenteren wij:

 1. Uitgebreid assortiment
  Wij kennen de markt. Wij weten wat onze klant wil en wij weten dus wat we in huis moeten halen. Hiervoor hebben wij het grootste assortiment aan kunststoffen. Zelfs ons magazijnpersoneel kijkt haar ogen uit. Dit alles om zoveel mogelijk artikelen voorradig te hebben (én te houden), zodat we onze klanten zekerheid kunnen bieden. Hebben we toch niet waar een klant naar op zoek is? Dan zoeken wij met haar mee. Of we nemen het gewoon op in ons eigen assortiment. Dan kijkt ons magazijnpersoneel haar ogen pas werkelijk uit.
   
 2. Optimaal bestelgemak
  Een overzichtelijke webshop, probleemloos & veilig betalen en op een efficiënte manier vinden wat onze klant zoekt. Dezelfde dag nog een reactie via e-mail en géén keuzemenu's als je ons belt. Dat is zoals het hoort. Daarom kunnen klanten bij ons vlot winkelen en vind je gegarandeerd wat je zoekt. Een optimaal bestelgemak is voor ons een absolute must. Wij ontzorgen en voorzien klanten van het juiste advies op maat. Flexinplex.nl is bereikbaar via telefoon, e-mail,  op locatie bij onze afhaalbalie of via onze verkoper . Deze ruime keuze aan contactmogelijkheden draagt bij aan het grote bestelgemak wat onze webshop kenmerkt. Dagelijks zijn we bezig dit optimale te optimaliseren. En zo blijven we voorop lopen.
   
 3. Verbazingwekkende service
  Het verlenen van topservice vinden we van cruciaal belang. Zie ons als één van de deelnemers van een hardloopwedstrijd: wanneer iedereen te moe wordt om nog verder te lopen, zetten wij nog een paar stappen verder. Dat blijkt uit het feit dat wij pas tevreden zijn, wanneer onze klant 101% tevreden is over de shopervaring en aankoop bij Flexinplex.nl. We lopen ook net dat beetje harder dan andere deelnemers. Uitdagingen pakken we met beide handen aan en we zullen er alles aan doen om bestellingen op tijd te bezorgen en onze klant op een persoonlijke wijze van uitstekend advies te voorzien. Laat ons jou doen verbazen.
   
 4. Jij tevreden = wij tevreden
  Als deelnemer in de strijd om de beste webshop in ons vakgebied te zijn, gaan we heel ver. We sprinten nog verder dan de eindstreep, om uiteindelijk maximale klanttevredenheid te realiseren. Dat is waar het bij Flexinplex Kunststoffen uiteindelijk om draait: als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Van ruilen en retourneren maken we geen issue, vervelende klanten bestaan niet en een beetje extra kunnen bieden is voor ons heel normaal. Medewerkers die hart hebben voor hetgeen ze doen, zorgen ervoor dat klanten met een goed gevoel bij ons terechtkomen, blijven en weer terugkomen. Gewoon omdat je tevreden bent. 
   
 5. Kwaliteit voor een scherpe prijs
  Niemand betaalt graag te veel. Door onze prijs voor kwaliteitsproducten laag te houden, helpen wij onze klanten besparen. Dagelijks zijn we bezig onze concurrenten nauwgezet in de gaten te houden. Mede hierdoor kunnen wij vaak euro's goedkoper zijn dan andere aanbieders. Dat verzekert onze klanten van een goede aankoop bij Flexinplex.nl. Een stukje zekerheid met de beste prijs-kwaliteitverhouding; dat bieden wij klanten heel graag.
   
 6. Gewoon GOED geregeld
  Wij streven er naar dat onze klant op alle fronten tevreden zijn. Graag bouwen wij een lange-termijn relatie op met onze klanten. Het juiste advies, scherpe prijzen en snelle levering dragen hieraan bij. Ons motto is: elke bestelling bij Flexinplex Kunststoffen is gewoon GOED geregeld.