Dé online kunststof specialist , als webshop zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige kunststof platen , buizen en staven op maat.

In ons assortiment hebben wij kunststofplaten zoals (PVC) geschuimd Forex, Plexiglas (Acrylaat) , Dibond, Polycarbonaat (Lexan),  Trespa (Hpl). Naast de reguliere kunststoffen leveren wij ook technische kunststoffen, zoals  hard PVC , Polypropeen, Hdpe , Nylon (Polyamide), Pom (Delrin), PetP (Arnite),  Hmpe, Uhmpe, Ptfe, Pvdf, Uhmpe, Pertinax (hardpapier) en Celleron (hardweefsel. Wij leveren alle kunststof platen in verschillende diktes en kleuren. Alle platen zagen wij GRATIS op de gewenst maat. Wij bezorgen de gewenste kunststof  op maat indien noodzakelijk binnen 24 uur afhalen kan vaak dezelfde dag.

Wie zijn wij?

Flexinplex Kunststoffen is een betrouwbare zelfstandige groothandel in Kunststoffen gevestigd te Zevenaar. Al meer dan 30 jaar ervaring in de kunststoffen, wij hebben een groot voorraad magazijn met productie afdeling waar alles op maat gemaakt wordt. De kunststof materialen worden verpakt en verstuurd met de pakketdienst of onze eigen bezorgdienst. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.

Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden tegen de beste prijs. Daarnaast hebben wij een dermate groot inkoopvolume dat wij de laagste prijzen bij de grote leveranciers kunnen bedingen. Door de grote hoeveelheid aan verschillende bestellingen slim in te delen, kunnen wij onze platen zeer voordelig zagen ook mede door ons optimalisatie programma en onze Mayer CNC opdeel zaagmachines. Hier profiteert u als klant van zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit.
U betaalt bij ons alleen voor wat u nodig heeft en niet meer dan dat!

Gewoon GOED geregeld
Wij streven er naar dat onze klant op alle fronten tevreden zijn. Graag bouwen wij een lange-termijn relatie op met onze klanten. Het juiste advies, scherpe prijzen en snelle levering dragen hieraan bij. Ons motto is: elke bestelling bij FLEXINPLEX is gewoon GOED geregeld.

Kwaliteit op maat binnenkant fabriek

Bij Flexinplex zagen wij haaks en op de millimeter nauwkeurig gratis op de gewenste maat, Daarnaast kunnen wij deze platen voor u bewerken door bijvoorbeeld te frezen in ronde of halve cirkel, ovaal , driehoek, een schuine zijde of gaten aan brengen ook kunt bij Plexiglas de randen diamant laten polijsten, bij alle kunststof platen de (kanten breken) scherpe randen verwijderen. Dit kunt U kunt eenvoudig in onze webshop op de door u gewenste maat bestellen, zonder reststukken dus! Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een goede service.

Meer informatie
Over Flexinplex buitenkant fabriek

Flexinplex kunststoffen staat bekend als de online kunststoffabriek. Eigenlijk kun je ons omschrijven als een online groothandel én productieomgeving in één. We hebben namelijk direct toegang tot een aantal groot bed zaag- en freesmachines. Hiermee kunnen wij elke plaat op maat zagen of jouw gewenste vorm worden gefreesd, gezaagd, geboord en plexiglas polijsten. Omdat we het productieproces in eigen hand hebben, kunnen we makkelijk schakelen op zowel kleine en grote oplages van jouw producten en ideeën. Je kan dus met al je ideeën bij ons aankomen en wij regelen dat! Kom gerust langs, een kop koffie drinken kan altijd!

Meer informatie

Advies op maat

Wij helpen u graag!

Bel: 0316 - 745050
Mail: info@flexinplex.nl

  • Scherpe prijzen
  • Gratis gezaagd
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhaalbalie
  • Goede klantenservice
  • Eigen bezorgdienst
Grote hoeveelheden? Neem contact op